24 August, 2011

Vallès: "El caiakista solitari"



En Ramon es una de aquelles persones que consideren que el camí traçat es mereixedor d' una noticia, i sent de Granollers, el millor lloc es la Revista del Vallès. I així ho ha aconseguit, com ja va fer amb me germana a mans d'en Paco. Aquest article va sortir en l'edició del 5 d'agost on es pot interpretar una mica la idea d'aquest viatge.



Arrel d'aquesta noticia i la anterior he rebut molts ànims i elogis que agraeixo molt. També però hi ha gent que esta desconcertada i no sap ben bé perquè faig el que faig. Continuu insistint en que jo no faig això per desconcerta a ningú, ni per rebre elogis o reconeixements. La única finalitat es dins meu, un camí preciós ple de creixement que hem desperta la consciencia, i m'obre els ulls a la vegada que hem confirma lo previst i inclús ho supera. Sincerament, la gent que realment entén aquest viatge no pregunten el perquè, simplement diuen: clar.


1 comment:

  1. Estàs ben tronat... però veient el que fas, veig que els tronats som tots nosaltres que ens ancorem en la seguretat del que ja coneixem.

    ReplyDelete