28 October, 2011

Recordant el diari: una visita especial

Desprès de viure experiències úniques al Cabo de Gata, y de haver estat una setmana malalt a Almeria, hem trobo entrant a la curta costa de Granada, on rebo una visita molt especial. Ni mes ni menys que la meva mare. Des de aquí li envio una abrasada enorme, i li prego que no pateixi tant (cosa difícil de demanar a una mare), ja que tot i tenir la sensació de que els astres estan de la meva part, prenc les precaucions adequades i soc conscient de com pot evolucionar el dia i de els diferents refugis que puc fer servir en cas que fos necessari.

Durant la seva estancia varem poder gaudir de poblets preciosos com Castell de Ferro, Cala Honda i Salobreňa on varem conèixer a personatges autèntics, veure paisatges molt especials, i disfrutar de temps per nosaltres.

Mentre escric aquestes línies penso en la sortida que varem fer abans de començar aquest viatge. Va ser un cap de setmana en el Montseny, on varem viure de tot. Te'n recordes, que varem passar fred, varem pujar el Turó del Home, i varem baixar el Matagalls pel dret, com si fóssim cabres? I al dia següent ens varem ben perdre, però varem trobar una solució. Varem seguir un riu que portava a un poble, mentre plovia de valent. I desprès varem tenir que fer 5 cops autoestops per tornar al lloc inicial. Això també va ser una aventura eh! Segur que desitjaves que marxes amb kayak quan abans millor, abans que tornar a viure un cap de setmana com aquell, jeje. Es broma, però ja vas veure que no ens va passar res, i vas poder ser testimoni de les casualitats de les que sempre parlo: trobar-nos aquella parella enmig del riu, o el ultim cotxe que pujava al Montseny. Ho entens?

No comments:

Post a Comment