14 July, 2011

Für jeden Anfang gibt es einen Grund


Les primeres paraules d'aquest blog donen pistes de part del origen d'aquesta aventura: "per cada inici hi ha una raó". I ho escric en alemany perquè així venia dedicat en el llibret en blanc que s'hem va fer entrega per part del Tiho i la resta d'integrants de la més que estimada Pallas WG. Un llibret per guardar petits records d'una gran historia.

El mar, la mar, on tot va començar, el bressol de la VIDA, la nostre primera casa, te per naturalesa una força atraient a cada un de nosaltres. Ella et crida sempre incessantment, i quan t'hi allunyes la pots sentir amb molta intensitat! Només has de parar-te a escoltar-la. L'amor natural, biològic i inclús maternal cap al mar es més que incondicional!

Jo personalment no he pogut ignorar aquesta crida, i es per això que he iniciat una ruta marítima on pretenc abraçar la costa catalana, la costa on m'he criat. Ja fa anys que meditava la millor manera per poder absorbir tots els racons costaners, les caletes i platges, les coves i parets, els pobles i les seves gents, y a la vegada ser auto-suficient. El kayak de mar m'ho esta permetent, i de quina manera!

2 comments:

  1. Celebro que hagis arribat tant lluny d'una peça (em feies patir,ja,ja!) Sergi, desitjo continuïs tenint un bon camí.

    Jordi (Portlligat)

    ReplyDelete
  2. Jordi,

    una mica tard, però per fi aconsegueixo contestar te. Gracies per desitjar me aquesta sort, que s'ha convertit en realitat, i esperem que així continuí.

    Continues per Portlligat?

    Una abraçada!

    ReplyDelete